inrichten-huis-online.nl

Met een Douglas veranda genieten van je huis

Douglas veranda

Heb je zin om je huis te verbouwen om meer ruimte te krijgen? Ik kan het me niet voorstellen. Maar wist je dat je met een Douglas veranda gemakkelijk een extra tuinkamer aan je huis zet, zonder dat je je hele huis ingrijpend moet verbouwen? Dat scheelt een hoop stof, troep en ergernis. Zo heb je in een mum van tijd een schitterende Douglas veranda staan, waar je nog deze zomer heerlijk van kan genieten.

Een Douglas veranda is duurzaam

Douglas hout is een van de meest duurzame houtsoorten. Douglas hout gaat lang mee, is keihard, maar toch goed te bewerken. Een Douglas veranda wordt gemaakt van gelamineerd hout. Dat wil zeggen dat de gebruikte palen en planken doorgezaagd worden en weer aan elkaar gelijmd. Dit zorgt ervoor dat het hout van de veranda kaarsrecht blijft. En dit zorgt weer voor een mooi eindresultaat.

Veel mogelijkheden met een Douglas veranda

Wanneer je gekozen hebt voor een Douglas veranda kun je daarna nog flink voortborduren op het eindresultaat. Wil je een open veranda? Dan heb je voldoende aan de Douglas veranda die je gemakkelijk online bestelt. Maar wil je een dichte zijkant? Twee dichte zijkanten? Een glazen schuifpui? Alles kan met een Douglas veranda. Ook de losse onderdelen bestel je gemakkelijk online. Het online bestellen blijft wel altijd een kwestie van “meten is weten”. Zorg dus dat je van te voren goed de beschikbare ruimte opmeet. De veranda is in diverse standaard maten verkrijgbaar, maar ook aangepaste maten kunnen geleverd worden. Tot wel zeven meter diep! Als dat geen tuinkamer is, dan weet ik het ook niet meer.

Wat kun je met een Douglas veranda?

Je kunt er natuurlijk prima je tuin/loungebank met tafel in kwijt. Wanneer je de veranda op de juiste plek plaatst, kun je er (bijna) het hele jaar plezier van hebben. Maar wat dacht je van een echte mancave? Zet een grote veranda neer, maak de zijkanten dicht en zet er een pooltafel neer. Vergeet ook niet om een barretje te plaatsen. Zo kunnen jij en je vrienden lekker je gang gaan en zit je je vrouw en kinderen niet in de weg. Je kunt van de Douglas veranda natuurlijk ook een echte tuinkamer maken. Maak de zijkanten dicht en plaats een glazen schuifpui. Zo heb je een prima plek waar je planten kunnen overwinteren. Jij hoeft dan niet door weer en wind naar je schuurtje. Een win-win-situatie dus!

Mobiele versie afsluiten